Kurum Adı : PINARLAR GAZİ OSMAN PAŞA İLKOKULU
WEB Adresi : http://pinarlargopio.meb.k12.tr
Adres : Pınarlar Köyü Pertek / Tunceli

VİZYON
Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan ,özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.

MİSYON
Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Öğretmen Sayısı : 11
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 76
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08.40-12.00 12.40-15.00
Derslik Sayısı : 10 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 3
Lojman Bilgisi : Okulumuza ait 3 adet lojman mevcuttur.Köyde ikamet eden öğretmenlerimiz kalmaktadır.
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Pınarlar köyünde olup Pertek İlçesine 23 Km uzaklıkta,Tunceli Merkeze 38 Km uzaklıktadır.
Ulaşım : Köyden Pazar günleri hariç hergün Tunceli ve Pertek- Elazığ güzergahına birer araç 06.30 da gidip öğlen sonu 13.30 da köye dönmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Eskiden Nahiye olup şimdi köy statüsünde olan bir yerleşim yeridir.Köyde 1 adet Aile Sağlığı Merkezi,1 adet Jandarma Karakolu,İlkokul ve ortaokul mevcuttur.Köy toplam nüfusu 500 civarındadır.Halkın geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.3 adet market mevcuttur.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ